Glutenvrije ontbijtmuffins

De meesten onder ons hebben ’s morgens niet zo veel tijd om uitgebreid te ontbijten. Maar toch willen we wel graag iets gezonds eten, zodat we een goed begin van de dag hebben. Dit is een superlekker recept voor glutenvrije ontbijtmuffins: bak ze even op een zondag, en je hebt er de hele week profijt van!

Recept afdrukken
Glutenvrije ontbijtmuffins
Stemmen: 2
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Maaltijd Ontbijt, Tussendoor
Keuken Hollands
Prep Tijd 40 minuten
Porties
stuks
Ingrediënten
Maaltijd Ontbijt, Tussendoor
Keuken Hollands
Prep Tijd 40 minuten
Porties
stuks
Ingrediënten
Stemmen: 2
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Instructies
  1. Verwarm de oven op 180 graden
  2. Doe de havermout en bananen samen in de keukenmachine en maal fijn
  3. Schep in een kom en voeg de eieren, sojamelk, kaneel en bakpoeder toe
  4. Roer goed door elkaar met een garde
  5. Hak de hazelnoten fijn en voeg samen met de rozijnen toe aan het beslag; roer dan nog een keer goed door
  6. Pak er een bakblik voor muffins bij en vul de muffin vormpjes met het beslag
  7. Schuif in de oven en bak in 30 minuten gaar
  8. Haal de muffins uit de oven en laat even afkoelen
Notities

Tip: doe er ook eens wat vers rood fruit in, mjammie!

Bron: www.doemijglutenvrij.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Deel dit Recept

Please Login to Comment.