Gouden Tips voor 2017

Het nieuwe jaar is reeds van start gegaan! Daarom wil ik je allereerst het allerbeste voor het jaar 2017 toewensen! Maar liefst 365 dagen waarin we dromen mogen omturnen tot plannen, en dat klinkt veelbelovend. Maar lukt het ons ook? Laten we daadwerkelijk dromen werkelijkheid worden? Weten we überhaupt hoe dat moet, wat we ervoor moeten doen en wat we ervoor moeten laten?

Want terwijl we nu onze kerstboom naar zolder of de stort brengen, weten we onze ‘shit’ van alle voorgaande jaren maar moeilijk los te laten. Goede voornemens verdwijnen al op dag 3 van het nieuwe jaar in de prullenbak en maken plaats voor aloude gewoontes. Zo ook wat betreft onze gezondheid en vitaliteit. Zonde, maar niets menselijks is ons vreemd…

Wij, mensen, zijn sociale dieren. We leven graag met onze medemens en hebben elkaar nodig. Niet alleen om mee te communiceren, om voor elkaar te zorgen en om van elkaar te kunnen houden, maar ook om elkaar te stimuleren. Dit laatste is nodig om elkaar naar hogere levels te tillen, om het beste uit onszelf te kunnen halen. En dat is precies wat ik graag wil dat JIJ gaat doen: het beste uit jezelf halen in 2017!

Haal het beste uit jezelf in 2017: fysiek en mentaal! 

Het is niet eenvoudig om een begin te maken aan een gezonder en vitaler leven, daar kan je soms best wat hulp bij gebruiken. Maar soms is de stap naar een personal coach/voedingscoach/bewegingscoach of naar de sportschool gewoonweg ‘een brug te ver’. Wat daar ook de oorzaak van is (schaamte?) …. niets menselijks is ons vreemd! En daarom wil ik jou in 2017, terwijl jij zo goed als ‘anoniem’ blijft, een goede zet in de rug geven.

Ben jij iemand die reeds jaar-in-jaar-uit het goede voornemen heeft om:

  1. meer te gaan sporten
  2. gewicht te verliezen
  3. minder te drinken
  4. beter voor jezelf te zorgen?

Dan nodig ik je nu uit om GRATIS mee te doen met de G O U D E N   T I P S  van  2 0 1 7! Ontvang vanaf nu elke 2 weken tot en met 30 juni 2017 een motivatietip om bovenstaande doelen met kleine eenvoudige stapjes te verwezenlijken, zodat jij bij je volgende OUD & NIEUW met tevredenheid kan terugblikken op een geslaagd jaar. Gun jezelf die kick-start!

Wat moet je doen om mee te kunnen doen?

  • Like mijn facebook pagina FITwithNESS
  • En stuur mij in een pm jouw voornaam en mailadres

Dat is alles!

Elke 2 weken ontvang je per email een motivational tip op het gebied van VOEDING  – BEWEGING  – PSYCHE.

S U C C E S ! !

Please Login to Comment.