Recensies

Vanessa is een hele fijne coach. Eind maart met het traject gestart en sindsdien zit ik goed in mijn vel en ben energieker dan ooit tevoren. Mooie bijkomstigheid van een gezonde leefstijl is dat ik vele kilo’s lichter ben en dat gaat gestaag door. Veel afwisseling in de maaltijden en het kost mij geen moeite om gezonde keuzes te maken. Na het einde van het traject is er nog steeds regelmatig contact wat ik als erg plezierig ervaar. Vanessa is een lieve en zeer gedreven persoonlijkheid met altijd een glimlach op haar gezicht. Blij om haar in mijn leven te hebben.

– Petra – 

Ik, als zus zijnde, vind Vanessa natuurlijk geweldig! Ze is een gedreven persoon in alles wat ze doet. Ik ben nog volop bezig in het traject en volg de lekkere menu’s. Tot nu toe ben ik heel erg tevreden over alles en het blijkt dat mijn maagklachten verdwijnen als ik er op blijf letten en alle adviezen op volg. Ik eet nu gluten-, suiker- en lactosevrij. Ik ben daarnaast ook nog 7 kilo afgevallen in 7 weken tijd en ik ga gestaag door. Ik zal FITwithNESS dan ook bij iedereen aanbevelen.
– Nancy –

Eind februari begonnen bij FITwithNESS. Wilde meer energie, betere conditie en gewicht verliezen. Dankzij het op maat geschreven plan voor mij en de persoonlijke begeleiding merkte ik binnen 2 weken al een groot verschil! Heel veel meer energie en geen honger gevoel door regelmatig verantwoord te eten. De aangereikte weekmenu’s zijn duidelijk, zeer gevarieerd en vooral lekker! Ook de work-outs in de sportschool zijn op maat, waardoor je resultaat ziet en er plezier in houdt. De oefeningen zijn thuis ook heel goed te doen waardoor de motivatie hoog blijft. Ik ben er een energieker, fitter en sterker mens door geworden! Dank Vanessa
– Daphne – 

Vanessa is een super coach. Door het traject dat wij samen hebben doorlopen, ben ik de klachten die ik had kwijt. Mijn lichaam voelde niet goed en door de juiste voeding in combinatie met sporten en rust, is mijn lichaam tot rust gekomen. Niet alleen is de balans terug in mijn lichaam, ook ben ik door het programma een aantal kilo afgevallen. Vanessa is een gedreven coach, met oog voor haar cliënten. Ze kijkt naar de persoon en maakt het programma op maat. Ik zou het iedereen gunnen om met haar aan de slag te gaan. Dank je wel Vanessa.
Lieve groet, Mireille – 

Dank je wel Vanessa dat je mij geholpen hebt om door middel van gezond eten en elke week met jou en thuis te sporten 10 kilo kwijt ben geraakt! En dat in een paar maandjes. Ik houd mijzelf aan de 80/20 regel en ben inmiddels al een paar maanden stabiel in gewicht. Super bedankt schone zus voor je support 😀  

 

– Denise –

Het heeft tijd gekost om te beseffen dat gezond leven wel degelijk effect heeft op je lichaam. In mijn geval had het stoppen met nuttigen van suikers een positief effect op mijn darmziekte. Minder last en energieker. Jouw begeleiding heeft mij in de juiste richting gekregen. Voeding zal in mijn geval altijd een aandachtspunt blijven, maar kan altijd bij jou terecht en ondersteun je mij. FITwithNESS is echt een aanrader. Vanessa, bedankt voor alles!

 

– Sandra H. –

Gezond leven is niet moeilijk, dat was voor mij echt een eyeopener toen we starten met ons traject. Met jouw adviezen en coaching ben ik daar inmiddels wel achter gekomen. Ik had veel vage klachten en jij bent in staat veel van die klachten te herleiden naar o.a. mijn eetpatroon. Ik ben zoveel wijzer en inmiddels beter in balans! Jouw begeleiding heeft daarin een belangrijke rol gespeeld! Nu weet ik waar ik aan kan en moet werken. Jouw enthousiaste, empathische aanpak hebben mij in een nieuwe richting geduwd. Ik ben er nog niet helemaal maar jouw begeleiding en toewijding heeft echt wat in gang gezet. Zowel fysiek als mentaal gaat het veel beter. Ik ben je dan ook zeer dankbaar. Ik raad Fitwithness dan ook aan iedereen aan. Dankjewel Vanessa!!

– Nienke –

Vanessa geweldig bedankt voor alle steun die ik van jouw heb ontvangen tijdens het volgen van de hormoonfactor. Mijn lijf en ik voelen zich steeds beter 🙂

Iedereen die kampt met vage klachten, niet goed in je vel zitten, geef dit programma een kans en ik weet zeker dat jij je beter gaat voelen.

Ness, keep on the good work, je bent een kanjer van een coach!!!

 

– Sybrig –

Vanessa is deskundig, zij steunt je als het even niet lukt. Altijd even een berichtje hoe het gaat. Kleine aanpassingen in je voeding doet je lichaam wonderen. Ik ben echt blij dat ik hiermee kennis mee heb mogen maken.

– Ans –

Toen ik begon met mijn traject had ik niet kunnen bedenken dat het mij zoveel zou brengen. Door je eetpatroon/levensstijl aan te passen verdwijnen niet alleen de kilo’s ( inmiddels al bijna 10) maar ook veel ‘vage’ klachten die je pas erkent en herkent als je ze kwijt bent. Vanessa weet in de mental coaching al snel bij de kern te komen en is oprecht en persoonlijk, dit heb ik als heel prettig ervaren. Je komt letterlijk en figuurlijk weer in balans. Het gaat niet om het lijnen maar om dat te eten wat voor jouw lijf goed is. Als je dat eenmaal ervaart dan ga en wil je niet meer terug. Wat heeft mij dit veel gebracht! en ik wil de begeleiding van Vanessa dan ook aan iedereen aanraden.

– Sandra P. –

Echt verbazend hoe je met een (kleine) aanpassing in je eetpatronen, zo makkelijk resultaat kunt halen. Van een ernstig zorgwekkende bloedruk (190/130) binnen een maand naar een hele nette en gezonde (130/90). Ben erg blij met de stap die ik genomen heb om me te laten begeleiden in dit proces. Er is echt een groot verschil tussen lijnen en een levensstijl aanpassing, het is heel goed te doen en zeker niet te vergeten dat het eten nu veel lekkerder smaakt !! Dank Dank Dank

Een regelrechte aanrader voor velen onder ons !!!!!

 

– Ron –