Boekweitwraps

Deze wraps kunnen zowel koud als warm worden gegeten. En buiten deze genoemde vullingen, zijn er natuurlijk nog talloze andere vullingen te bedenken!

Boekweitwraps
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties
1 persoon
Porties
1 persoon
Boekweitwraps
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties
1 persoon
Porties
1 persoon
Ingrediënten
Boekweitwraps
Vulling met kip
Vulling met gerookte zalm
Porties: persoon
Eenheden:
Instructies
Boekweitwraps
  1. meng het meel, zout, ei en water tot een niet te dik pannekoekenbeslag
  2. bak de wraps zoals pannenkoeken, echter niet te lang want ze moeten soepel blijven maar wel gaar worden Let op: ze worden niet zo bruin
  3. laat ze daarna afkoelen
Vulling met kip
  1. schil de avocado en snijd deze in kleine stukken
  2. snij de kipfilet in stukjes en bestrooi deze met zout en peper
  3. bak de kipfilet in kokosolie, tezamen met de in stukjes gesneden knoflook, goudbruin
  4. meng mayonaise en sojasaus (verhouding: 1 el op 1 tl)
  5. besmeer de wraps dun met het mayonaise-soja mengsel
  6. vul dan de wraps met de kip, avocado en taugé en rol ze op
Vulling met gerookte zalm
  1. schil de avocado en snijd deze in kleine stukken
  2. besmeer de wrap met mayonaise
  3. beleg de wrap vervolgens met zalm, kappertjes en avocado
  4. rol de wraps op
Notities

Bron: 'Het Hormoonbalansdieet' van Ralph Moorman

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Please Login to Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.