Eenpansgerecht met witlof en zalm

Vezelrijk eten is belangrijk voor een goede stoelgang. De meeste mensen denken dat je brood moet eten voor vezels, maar het zijn juist de groenten die enorm vezelrijk zijn. In dit gerecht kom je wel aan je portie vezels 🙂

Eenpansgerecht met witlof en zalm
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
2 personen 15 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 15 minuten
Eenpansgerecht met witlof en zalm
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
2 personen 15 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 15 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
  1. Snij de witlof in de lengte doormidden en daarna dwars in kleine stukken
  2. Rooster de pijnboompitten in een kleine pan
  3. Snij de zalm in blokjes van ongeveer 3 cm
  4. Verwarm de wokpan en verhit de olie; bak hierin de verse zalm (let op: de zalm mag uit elkaar vallen). Afhankelijk van hoe jij je zalm wilt, kun je zelf bepalen hoe lang je de zalm moet wokken 🙂
  5. Voeg daarna de witlof toe en wok dit 2 minuten mee; roer het goed door elkaar, zodat de zalmstukjes er mooi omheen gaat zitten.
  6. Zet het vuur uit en breng op smaak met peper en zout
  7. Bestrooi als laatste met de pijnboompitten en wat extra vierge olijfolie
Notities

Tip 1: Laat de zalm weg en voeg prei en eventueel zeekraal toe in de wok

Tip 2: Kook er per persoon een gekookt eitje bij

Bron: Culicool.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Please Login to Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.