Garnalencurry

Deze maaltijd is simpel te maken met de basis kruiden voor een Aziatisch curry. Heb je de ingrediënten eenmaal in huis, dan kan je ongelooflijk veel verschillende Aziatische gerechten bereiden!

Garnalencurry
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
2 personen 15 minuten of:
Kook Tijd
30 minuten met oventijd
Porties Prep Tijd
2 personen 15 minuten of:
Kook Tijd
30 minuten met oventijd
Garnalencurry
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
2 personen 15 minuten of:
Kook Tijd
30 minuten met oventijd
Porties Prep Tijd
2 personen 15 minuten of:
Kook Tijd
30 minuten met oventijd
Ingrediënten
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
  1. Verhit de olie in een wok en bak de knoflook, gember en rode peper zachtjes glazig
  2. Bak het kerriepoeder en kurkuma 1 minuut zachtjes mee
  3. Schep de garnalen en de bosuitjes erdoor en roerbak 1-2 minuten op matig tot hoog vuur
  4. Roer de kokosmelk erdoor met limoensap en laat het gerecht nog 2-3 minuten heel zachtjes sudderen
  5. Garneer met de fijngehakte koriander
Notities

Tip 1: Lust je geen garnalen of vis? Gebruik dan stukjes kipfilet

Tip 2: Eet je liever geen vis? Laat dan de garnalen weg en voeg daarvoor in de plaats 200 gram zeekraal toe

Tip 3: Lekker met zilvervliesrijst!

Bron: Culicool.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Please Login to Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.