Glutenvrije broodstengels

Met een broodstengel heerlijk hengelen in een bakje tzatziki… hmmmm dat is en blijft verrukkelijk. Helaas zijn de stengels in de winkel vrijwel altijd voorzien van de ongewenste gluten. Maar gelukkig hebben we nu een geweldig recept waarbij je met slechts 4 ingrediënten (!) heerlijke broodstengels maakt! GLUTENVRIJ! En misschien net zo belangrijk: in een handomdraai tover je ze op tafel. Bon appetit!

Glutenvrije broodstengels
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
6 stengels 30 minuten
Servings Prep Time
6 stengels 30 minuten
Glutenvrije broodstengels
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Servings Prep Time
6 stengels 30 minuten
Servings Prep Time
6 stengels 30 minuten
Ingredients
Servings: stengels
Units:
Instructions
  1. Verwarm de oven voor op 220° C
  2. Meng de yoghurt, het glutenvrije meel mengsel, bakpoeder en het zout in een grote kom tot het een deeg vormt
  3. Strooi wat bloem op een oppervlak (bijvoorbeeld je aanrecht) van zo'n 20 cm doorsnede en kneed het deeg in een taartvorm, welke je vervolgens in 6 gelijke taartstukken snijd (elk taartstuk staat voor één broodstengel)
  4. Neem telkens één taartstuk die je rolt tot een broodstengel; de stengels leg je naast elkaar op een met bakpapier bekleedde ovenplaat
  5. Meng de olie- en Italiaanse kruiden in een kleine kom en smeer dit oliemengsel met een keukenkwastje over alle stengels
  6. Bak de stengels gedurende 15 minuten in de oven, eigenlijk net zo lang tot ze bruin beginnen te worden
Recipe Notes

Bron: Tasty.co

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.