Havermout-kaneelkoekjes

Gezonde koekjes? Ja dat kan! Deze havermout-kaneelkoekjes zijn ontzettend lekker en super gezond! De te gebruiken havermout kan glutenvrij worden ingekocht, maar dat hoeft niet. De havermout welke verkrijgbaar is in de supermarkt is veelal mét gluten, dat is wel even goed om te weten. De koekjes zijn in een handomdraai klaar!

Havermout-kaneelkoekjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
20 koekjes (afhankelijk van grootte) 50 minuten
Porties Prep Tijd
20 koekjes (afhankelijk van grootte) 50 minuten
Havermout-kaneelkoekjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
20 koekjes (afhankelijk van grootte) 50 minuten
Porties Prep Tijd
20 koekjes (afhankelijk van grootte) 50 minuten
Ingrediënten
Porties: koekjes (afhankelijk van grootte)
Eenheden:
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180°C
  2. Bekleed een bakblik met bakpapier
  3. Hak de noten fijn
  4. Pel de bananen en prak ze tot pulp; voeg hier de vanille aan toe
  5. Meng de havermout en de noten door de bananenpulp en meng er de helft van het kaneel door (als je het te dik vindt worden, voeg dan eventueel wat pure cranberrysap toe)
  6. Verspreid het deeg over de bakplaat (dit gaat het beste met de achterkant van een natte lepel); bestuif de plaat vervolgens met de rest van het kaneel
  7. Bak de koekjes in circa 30 min. goudbruin en gaar; snijd vervolgens de lauwe koek in stukken
Notities

Tip: voor de variatie kan je ook rozijnen, pompoenpitten of pistachenoten toevoegen aan het recept

Please Login to Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.