Havermout pap

Havermout heeft een wat ‘ouderwets’ imago. Toch beleeft het weer langzaam maar zeker een revival! Het is namelijk erg gezond: het verlaagt het slecht LDL-cholesterol en laat de bloedsuikerspiegel maar heel langzaam stijgen. Daarnaast is het een goede bron van B-vitaminen en magnesium.

Havermout pap
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
1 persoon 5 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 5 minuten
Havermout pap
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
1 persoon 5 minuten
Porties Prep Tijd
1 persoon 5 minuten
Ingrediënten
Porties: persoon
Eenheden:
Instructies
  1. kook een dikke havermoutpap volgens de aanwijzingen op de verpakking
  2. zoet de pap eventueel met groene stevia, bij voorkeur vloeibaar!
  3. vul eventueel aan met bosvruchten en/of noten
Notities

Let op: mensen met coeliakie kunnen geen haver gebruiken omdat het sporen van gluten bevat!

Bron: Het Hormoonbalansdieet van Ralph Moorman

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Please Login to Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.