Frambozen-mangocrème

IJs mag niet ontbreken op een heerlijke zomerse dag of als dessert (als je die neemt ;-)). Helaas zit er vaak onnodig veel suiker in het ijs dat je kant-en-klaar kan kopen. Zelf ijs maken is makkelijk, leuk én bewust! Want je weet precies wat je er in doet en kan hierdoor een super verantwoord ijsje maken.

Frambozen-mangocrème
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties
4 porties
Porties
4 porties
Frambozen-mangocrème
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties
4 porties
Porties
4 porties
Ingrediënten
Porties: porties
Eenheden:
Instructies
  1. Pureer alle ingrediënten geduldig een een keukenmachine of met een staafmixer
  2. Bestrooi eventueel met stukjes dadel en fijngehakte, geroosterde hazelnoten
Notities

Bron: "Zoetigheden zonder suiker, gluten & lactose" van Ulrika Hoffer

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.