Spinazietaart

Krijg je eters en wil je graag iets gezonds én makkelijks op tafel zetten, wat ook nog eens vooraf te bereiden is? Dan is deze heerlijke gezonde spinazietaart een heel goed idee! Spinazietaart Stemmen: 1 Score: 1 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Kies een Gang om toe te voegen: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit

Omelet met groente

Persoonlijk ben ik gék op eieren. Je kan er eindeloos mee variëren en het smaakt heerlijk. Een omelet staat regelmatig bij mij op het menu, zowel in de ochtend als tussen de middag. Ik vind het altijd smaakvol samen met verse bladspinazie, maar uiteraard kan je dit ook vervangen door bijvoorbeeld broccoli of andere groente. Het recept is slechts een steuntje in de rug, de rest mag je geheel zelf

Glutenvrije pizza

Pizza’s zijn en blijven toch voor velen een favoriet. Hoewel pizza een ongezond imago heeft, kan deze ook gewoon in een gezonde variant gemaakt worden! Wanneer de pizzabodem glutenvrij en zonder onnodige toevoegingen wordt bereid, besmeerd met zelfgemaakte verse saus en met verse groenten wordt belegd, dan is de pizza veel lekkerder én gezonder! Alvast eet smakelijk! Glutenvrije pizza Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken

Glutenvrij Spakenburgs hart

Dit heerlijke glutenvrije recept (niet suikervrij!) heb ik van de website www.missglutenvrij.nl. Hoewel bewerkelijk, is het ab-so-luut de moeite waard om met een keer te maken. En natuurlijk, het is niet suikervrij dus het past niet in het hormoonbalans patroon. Zelf maak ik het dan ook echt alleen maar met verjaardagen :-). Glutenvrij spakenburgs hart Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst

Creatief met kliekjes: frittata

Frittata is een van oorsprong Italiaans gerecht. Het één pans gerecht wordt daar in een handomdraai regelmatig op tafel geserveerd. Een frittata is ontstaan uit armoede; met de kliekjes van de vorige dag wordt er een volwaardige en gezonde maaltijd in elkaar gezet. Superfood pur sang, kan je wel zeggen. Inmiddels is de frittata niet alleen geliefd in Italië, maar wordt deze gemaakt in alle verschillende culturen en landen. Ook