Pilav met tonijn

Pilav is een (bij)gerecht uit het Midden-Oosten, Perzië, India en Centraal Azië, bestaande uit een graansoort, meestal rijst, die eerst wordt gefruit in olie en vervolgens onder toevoegen van bouillon gaar wordt gesmoord, afhankelijk van de landstreek met bepaalde kruiden, groenten, peulvruchten en vlees. Je kan dus eindeloos variëren met dit heerlijke gerecht, dat ook nog eens makkelijk te bereiden is. Pilav met tonijn Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op

Vegetarische burgers

Heerlijk zo’n hamburger, maar we weten vaak niet wat er allemaal in zit…. Dus waarom maken we deze niet gewoon zelf? Een gezonde variant? De hamburgers van dit recept worden gemaakt van kikkererwten. En lékker dat ze zijn! Eet smakelijk! Vegetarische hamburgers Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:

Kip Gyros met tzatziki

Oooohhhh heerlijk! Dit is echt een gouwe ouwe uit mijn studententijd! Alleen is dit nu de gezonde variant, dus zo ontzettend welkom op mijn site! Enjoy! Kip Gyros met tzatziki (echt waar!) Stemmen: 1 Score: 5 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Kies een Gang om toe te voegen: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit recept

Rozijnenbrood met appel

Een heerlijke variatie op onder andere bananenbrood, welke je ook nog eens op een feestelijke tafel kan zetten (bijvoorbeeld met kerst). Maar zelfs als tussendoortje kan dit brood gebruikt worden! Rozijnenbrood met appel Stemmen: 3 Score: 4 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Kies een Gang om toe te voegen: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit

Glutenvrije aspergequiche met parmaham

Een quiche ziet er altijd zo feestelijk uit :-). Daarbij is het goed van tevoren te bereiden en later op te warmen in de oven. De quiche in dit recept is ook nog eens glutenvrij, dus dat maakt deze quiche heel geschikt voor veel mensen. Eet smakelijk allemaal! Glutenvrije aspergequiche met parmaham Stemmen: 1 Score: 5 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit