Glutenvrije crackers zelf bakken

Een cracker als ontbijt of een cracker als tussendoortje. Crackers zijn gewoonweg handig om in huis te hebben. Als je ze kant en klaar koopt in de supermarkt dan zijn ze helaas gemaakt van allerlei ingrediënten die je er helemaal niet in wilt hebben (o.a. gluten, suikers). En dus is zelf bakken de meest ideale uitkomst. Hier een lekker recept voor glutenvrije crackers met lekker veel noten en zaden :-). Glutenvrije

Gezonde granola

Van mede-foodie / mede-sportvrouw / mede-blogster, net als ik, een #vrouw-met-een-missie Karen Marcus-Bliekendaal van Karen’s Kitchen heb ik een heerlijk recept geprobeerd voor mijn eigen ontbijt: granola. Het blijkt een groot succes voor mijn hele gezin; de dag begint bij ons voor jong en oud meteen goed met een schaaltje boordevol vitaminen, mineralen en antioxidanten. Dank je wel, Karen! Gezonde granola Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept!