Zuurkoolfrittata met cherrytomaten

Dit recept is niet alleen geschikt als avondeten, maar ook als lunch! Prima van tevoren te bereiden zodat je dit koud als lunch kan meenemen. Zuurkoolfrittata met cherrytomaten Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Kies een Gang om toe te voegen: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit recept is toegevoegd aan jouw

Courgette met pesto en wilde zalmsalade

Courgetti is een benaming voor spaghetti gemaakt van courgette. Met een spiraalsnijder/Spirelli kan je heel handig slierten van courgette maken. Maar je kan ook kant-en-klare courgette in de grotere supermarkten kopen. Courgette met pesto en wilde zalm salade Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Kies een Gang om

Ajvar

Ken je ajvar al? Een mengeling van o.a. paprika en aubergine afkomstig uit Joegoslavië. Sommige supermarkten verkopen het al in de winkel, als kant-en-klare saus. Liever maken we dit natuurlijk zelf, zonder onnodige en ongezonde toevoegingen. Je bent er even mee bezig, maar gelukkig hoef je niet de hele tijd bij het bakproces te blijven en kan je ondertussen lekker wat anders doen! Ajvar Stemmen: 1 Score: 5 Jij: Stem

Ratatouille

Een beroemd recept uit de Franse keuken: een groentestoof van courgette, aubergine en paprika! Dit recept is in slechts 30 minuten klaar en zit boordevol vitaminen en mineralen :-). Ratatouille Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Kies een Gang om toe te voegen: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit recept is toegevoegd

Italiaanse kabeljauw uit de oven

Kabeljauw is een magere vis en behoort tot de witvis soorten. Het bevat vele belangrijke voedingsstoffen, maar als het je vergelijkt met de hoeveelheid voedingsstoffen in vette vis dan is dat verhoudingsgewijs wat minder. Echter, het is erg belangrijk te variëren op je bord, en dus ook met vissoorten! Italiaanse kabeljauw uit de oven Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit