Pilav met tonijn

Pilav is een (bij)gerecht uit het Midden-Oosten, Perzië, India en Centraal Azië, bestaande uit een graansoort, meestal rijst, die eerst wordt gefruit in olie en vervolgens onder toevoegen van bouillon gaar wordt gesmoord, afhankelijk van de landstreek met bepaalde kruiden, groenten, peulvruchten en vlees. Je kan dus eindeloos variëren met dit heerlijke gerecht, dat ook nog eens makkelijk te bereiden is. Pilav met tonijn Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op

Glutenvrije pizza

Pizza’s zijn en blijven toch voor velen een favoriet. Hoewel pizza een ongezond imago heeft, kan deze ook gewoon in een gezonde variant gemaakt worden! Wanneer de pizzabodem glutenvrij en zonder onnodige toevoegingen wordt bereid, besmeerd met zelfgemaakte verse saus en met verse groenten wordt belegd, dan is de pizza veel lekkerder én gezonder! Alvast eet smakelijk! Glutenvrije pizza Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken