Ajvar

Ken je ajvar al? Een mengeling van o.a. paprika en aubergine afkomstig uit Joegoslavië. Sommige supermarkten verkopen het al in de winkel, als kant-en-klare saus. Liever maken we dit natuurlijk zelf, zonder onnodige en ongezonde toevoegingen. Je bent er even mee bezig, maar gelukkig hoef je niet de hele tijd bij het bakproces te blijven en kan je ondertussen lekker wat anders doen! Ajvar Stemmen: 1 Score: 5 Jij: Stem

Kabeljauwhaasje met shiitake en zoete puntpaprika

Shiitake geeft je immuunsysteem een enorme boost! En mocht je in het geval van een Candida Albicans infectie twijfelen of je shiitake wel kunt eten? Dat kan gelukkig! Kabeljauwhaasje met shiitake en zoete puntpaprika Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Kies een Gang om toe te voegen: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3