Glutenvrije crackers zelf bakken

Een cracker als ontbijt of een cracker als tussendoortje. Crackers zijn gewoonweg handig om in huis te hebben. Als je ze kant en klaar koopt in de supermarkt dan zijn ze helaas gemaakt van allerlei ingrediënten die je er helemaal niet in wilt hebben (o.a. gluten, suikers). En dus is zelf bakken de meest ideale uitkomst. Hier een lekker recept voor glutenvrije crackers met lekker veel noten en zaden :-). Glutenvrije

Noten, zaden en pitten: lekker voor tussendoor

Noten, zaden en pitten zijn een hele goede bron van magnesium, ijzer en selenium, en daarnaast ook nog van vitamine E en de B-vitaminen. Daarnaast bevatten ze veel verschillende soorten vetten, die ons lichaam nodig heeft. Echter, dit geldt voor de noten, zaden en pitten in pure vorm! Dat wil zeggen: zonder toegevoegd zout en smaakversterkers en niet gebrand of gefrituurd. In pure vorm zijn het uitstekende hongerstillers omdat ze veel

Glutenvrije pizza

Pizza’s zijn en blijven toch voor velen een favoriet. Hoewel pizza een ongezond imago heeft, kan deze ook gewoon in een gezonde variant gemaakt worden! Wanneer de pizzabodem glutenvrij en zonder onnodige toevoegingen wordt bereid, besmeerd met zelfgemaakte verse saus en met verse groenten wordt belegd, dan is de pizza veel lekkerder én gezonder! Alvast eet smakelijk! Glutenvrije pizza Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken

Gezonde granola

Van mede-foodie / mede-sportvrouw / mede-blogster, net als ik, een #vrouw-met-een-missie Karen Marcus-Bliekendaal van Karen’s Kitchen heb ik een heerlijk recept geprobeerd voor mijn eigen ontbijt: granola. Het blijkt een groot succes voor mijn hele gezin; de dag begint bij ons voor jong en oud meteen goed met een schaaltje boordevol vitaminen, mineralen en antioxidanten. Dank je wel, Karen! Gezonde granola Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept!