Ketchup zelf maken!

Ketchup uit de supermarkt bevat vaak veel kleur-, geur- en smaakstoffen en ongewenst grote hoeveelheden suiker. Zelf maken kost weinig tijd, is veel gezonder en is ook nog eens veel lekkerder. Voeg ook eens een paar druppels tabasco toe, dat maakt het nog pittiger!

Ketchup zelf maken!
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
4 personen 120 minuten
Kook Tijd
1+ uur
Porties Prep Tijd
4 personen 120 minuten
Kook Tijd
1+ uur
Ketchup zelf maken!
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
4 personen 120 minuten
Kook Tijd
1+ uur
Porties Prep Tijd
4 personen 120 minuten
Kook Tijd
1+ uur
Ingrediënten
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
  1. verwijder de zaadlijsten van de paprika's en pel de uien
  2. snijd de paprika, uien en tomaten in gelijke blokjes
  3. voeg de groenten toe aan een pan met water
  4. pers ondertussen de knoflook en voeg deze samen met de tijm en rozemarijn toe
  5. laat het geheel 1 uur zachtjes koken op laag vuur
  6. druk het mengsel dan door een grove zeef en zet het terug op het vuur
  7. voeg de rodewijnazijn toe en breng op smaak met zout en peper
  8. kook het mengsel in tot de gewenste dikte en schenk de ketchup dan in gesteriliseerde glazen potten
Notities

De ketchup is 1 jaar houdbaar als je de potten bewaart op een donkere plek!

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Please Login to Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.