Kosten


Investeren in je lichaam is investeren in je eigen toekomst!

Een goede gezondheid loont zich niet alleen in een fitter lijf en een gezonde geest, maar het loont zich ook in het hebben van minder klachten, symptomen en ziekte. De investering in jezelf is enerzijds te vertalen in tijd. Tijd dat je vrij maakt om boodschappen te doen, om een gezonde maaltijd te bereiden. Tijd dat je steekt in beweging en in sportactiviteiten. Maar ook in me-time, oftewel door je op de bank te nestelen en een boek te lezen, door naar je favoriete muziek te luisteren, door een meditatie te doen.

Wanneer je door mij begeleid wilt worden op weg naar de beste versie van jezelf, dan betekent dat anderzijds ook een investering in geld. Kijk eens op de pagina met de verschillende mogelijkheden/pakketten en de daarbij behorende tarieven. En check dan ook even of je in aanmerking komt voor (gedeeltelijke) vergoeding door je zorgverzekeraar.

Kom je er niet uit? Kan je niet vinden wat je zoekt? Schroom niet en neem gerust even contact met me op. Wie weet kan ik je toch verder helpen!

Tot ziens!

Vanessa