Glutenvrije crackers zelf bakken

Een cracker als ontbijt of een cracker als tussendoortje. Crackers zijn gewoonweg handig om in huis te hebben. Als je ze kant en klaar koopt in de supermarkt dan zijn ze helaas gemaakt van allerlei ingrediënten die je er helemaal niet in wilt hebben (o.a. gluten, suikers). En dus is zelf bakken de meest ideale uitkomst. Hier een lekker recept voor glutenvrije crackers met lekker veel noten en zaden :-). Glutenvrije

Mugcake

Een makkelijke start van de dag met talloze variatiemogelijkheden….dat is de mugcake van Women’s Health. En het ziet er ook nog eens meer dan smakelijk uit. Goedemorgen! Mugcake Stemmen: 1 Score: 1 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Kies een Gang om toe te voegen: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit recept is toegevoegd aan jouw

Glutenvrije ontbijtmuffins

De meesten onder ons hebben ’s morgens niet zo veel tijd om uitgebreid te ontbijten. Maar toch willen we wel graag iets gezonds eten, zodat we een goed begin van de dag hebben. Dit is een superlekker recept voor glutenvrije ontbijtmuffins: bak ze even op een zondag, en je hebt er de hele week profijt van! Glutenvrije ontbijtmuffins Stemmen: 4 Score: 4 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg

Een gekookt eitje, lekker uit de hand

Eieren zijn gezond! Ik wordt regelmatig raar aangekeken als ik aangeef dat ik heeeeel veeeeel eieren in een week eet. Eieren zijn een geweldige bron van eiwitten met een hoge biologische waarde, gezonde vetzuren en een reeks aan vitaminen en vitamine-achtige stoffen. Ook bevatten eieren cholesterol, maar verhogen NIET het LDL, oftewel het slechte cholesterol. Eieren zijn zoals gezegd, eiwitrijk. Ze helpen spieren dan ook uitstekend in hun herstel na

Omelet met groente

Persoonlijk ben ik gék op eieren. Je kan er eindeloos mee variëren en het smaakt heerlijk. Een omelet staat regelmatig bij mij op het menu, zowel in de ochtend als tussen de middag. Ik vind het altijd smaakvol samen met verse bladspinazie, maar uiteraard kan je dit ook vervangen door bijvoorbeeld broccoli of andere groente. Het recept is slechts een steuntje in de rug, de rest mag je geheel zelf