Mexicaanse salade met zoete aardappel

Mexico herbergt een heleboel heerlijke recepten, waar deze één van is. Een volledige maaltijd, voorzien van de nodige koolhydraten in de vorm van bataat (zoete aardappel) en zwarte bonen. Zeer geschikt als lunch! Mexicaanse salade met zoete aardappel Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Kies een Gang om

Kokosyoghurt… homemade :-)

Met een lichtzure smaak van yoghurt, maar dan in een kokosversie, heb je met dit heerlijke recept een geweldige basis voor een ontbijt of dessert. Maar ook als tussendoortje is deze homemade kokosyoghurt heerlijk! Kokosyoghurt… homemade 🙂 Stemmen: 1 Score: 5 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Kies een Gang om toe

Bananenijs met vanillesmaak

Wist je dat je bananen prima in de vriezer kan bewaren om te gebruiken voor een ijsrecept? Bijvoorbeeld dit recept! Een overheerlijke ijs zonder de geraffineerde suikers zoals je ze buiten de deur krijgt, maar minstens zo lekker! Bananenijs met vanillesmaak Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Kies

Spruitjes met knoflook en tomaat

Spruitjes hebben een hele typische smaak waar veel mensen niet van houden. Zelf ben ik dól op spruitjes, maar helaas mijn kinderen en man niet :-(. Hoe is dat bij jou thuis? Spruitjes met knoflook en tomaat Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Kies een Gang om toe

Avocado-chocoladetaart

Chocolade heeft iets magisch…toch? Voor mij in ieder geval zeker! Ik zeg altijd gekscherend dat ik mijn kleurtje te danken heb aan alle chocolade die ik in mijn leven al heb gegeten :-). Al van kinds af aan had ik de voorkeur voor pure chocolade. Op de tweede plaats staat bij mij de (melk)chocolade met hazelnoten. In het recept van deze taart wordt beide gebruikt! Makkelijk te bereiden, een genot