Mayonaise zelf maken!

Mayonaise in de schappen van de winkels kennen, naast de ingrediënten die in dit recept staan, vele toevoegingen om langer houdbaar te zijn. Dit recept zorgt voor een heerlijke mayonaise in een handomdraai en die ook nog eens op geen enkele manier onder doet aan de mayonaise uit de winkels.

Mayonaise zelf maken!
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
6-8 porties 5 minuten
Porties Prep Tijd
6-8 porties 5 minuten
Mayonaise zelf maken!
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
6-8 porties 5 minuten
Porties Prep Tijd
6-8 porties 5 minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Eenheden:
Instructies
  1. Breek het ei boven de mengbeker van de staafmixer
  2. Voeg het citroensap, de appelazijn en het zout toe, en schenk de olijfolie er rustig bij
  3. Zet de staafmixer voorzichtig op de bodem van de mengbeker en zet de mixer aan. Houd deze eerst een aantal seconden op de bodem van de beker en vervolgens haal je de staafmixer langzaam omhoog
  4. Blijf mixen tot de olijfolie volledig is opgenomen en er een lekkere romige mayonaise is ontstaan
  5. Bewaar de mayonaise tot gebruik in een goed afgesloten pot in de koelkast
Notities

Tip: de mayonaise is in de koelkast zeker 2 weken te bewaren

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.