Omelet met groente

Persoonlijk ben ik gék op eieren. Je kan er eindeloos mee variëren en het smaakt heerlijk. Een omelet staat regelmatig bij mij op het menu, zowel in de ochtend als tussen de middag. Ik vind het altijd smaakvol samen met verse bladspinazie, maar uiteraard kan je dit ook vervangen door bijvoorbeeld broccoli of andere groente. Het recept is slechts een steuntje in de rug, de rest mag je geheel zelf invullen. Eet smakelijk!

Omelet met groente
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
2 personen 25 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 25 minuten
Omelet met groente
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
2 personen 25 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 25 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
  1. in een koekenpan een beetje kokosolie laten smelten
  2. de bladspinazie beetje voor beetje omscheppend bakken in de koekenpan, net zolang tot het slinkt en elke keer de gebakken spinazie even apart op een bord leggen
  3. wederom een beetje kokosolie in de koekenpan laten smelten
  4. hierin de roerbakgroente of restgroente bakken tot deze gaar is
  5. in een kom 3 eieren loskloppen
  6. vervolgens de losgeklopte eieren samen met de gebakken spinazie toevoegen aan de roerbakgroente in de koekenpan en bakken tot de omelet helemaal gaar is
  7. bestrooi het geheel met zout en peper
  8. optioneel: knip de bieslook in kleine stukjes en strooi deze over de omelet
Notities

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Please Login to Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.