Pastinaakpuree met tijm

Van Pastinaak wordt vaak een soepje gemaakt, maar een puree is ook echt heerlijk. Weer eens iets anders dan met alleen aardappel en wat zoeter. De hoge GI waarde in de aardappel wordt gecompenseerd door de nutriënten van de pastinaak. Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor de bataat (zoete aardappel) in plaats van voor de gewone aardappel.

Pastinaakpuree met tijm
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
3 à 4 personen 30 minuten (waarvan 20 minuten kooktijd)
Porties Prep Tijd
3 à 4 personen 30 minuten (waarvan 20 minuten kooktijd)
Pastinaakpuree met tijm
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
3 à 4 personen 30 minuten (waarvan 20 minuten kooktijd)
Porties Prep Tijd
3 à 4 personen 30 minuten (waarvan 20 minuten kooktijd)
Ingrediënten
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
  1. Schil de pastinaak en aardappelen en snijd deze in blokjes
  2. Kook de pastinaak en aardappelen 20 minuten samen in pan en giet af; vang het vocht op in een glazen maatbeker
  3. Hak de knoflook fijn en doe de knoflook, verse tijm, peper en een klein scheutje olijfolie bij de aardappel en pastinaak en stamp fijn met een stamper
Notities

Bron: Feelgoodbyfood.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.