Ralphs appelflappen

Heerlijk! Een lekkere appelflap tijdens Oud & Nieuw of gewoon als nagerecht. Hierbij een gezondere variant op de gebruikelijke recepten voor appelflappen. Geniet ervan!

Ralphs appelflappen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties
30-40 appelflappen
Porties
30-40 appelflappen
Ralphs appelflappen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties
30-40 appelflappen
Porties
30-40 appelflappen
Ingrediënten
Porties: appelflappen
Eenheden:
Instructies
  1. Voor het maken van het beslag: zie oliebollenrecept (maar dan zónder de vruchten!)
Half uur vóór het bakken:
  1. Schil de appels en verwijder het klokhuis met een appelboor; snijd ze in mooie schijven van 1 centimeter dik
  2. Verwarm de kokosolie tot 175 graden
  3. Haal een appelschijf door het beslag en bak in de hete kokosolie (maximaal 3 tot 4 appelflappen tegelijkertijd)
  4. De appelflappen na 2 tot 3 minuten keren en de andere kant bakken
  5. Laten uitlekken op keukenpapier
  6. Maak een mengsel van 2 eetlepels kaneel en 4 eetlepels poedersuiker, bestrooi de appelflappen er licht mee
Notities

Tip: vrijwel alle producten zijn verkrijgbaar bij EkoPlaza

Bron: "De Feestdagencoach" van Ralph Moorman

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Deel dit Recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.