Recept afdrukken
Eierkoeken: glutenvrij en suikervrij
Overheerlijke gluten- én suikervrije eierkoeken, klaar in 15 minuten. Smullen maar!
Stemmen: 3
Score: 4.67
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Tussendoor
Keuken Hollands
Prep Tijd 15 minuten
Porties
eierkoeken
Ingrediënten
Maaltijd Tussendoor
Keuken Hollands
Prep Tijd 15 minuten
Porties
eierkoeken
Ingrediënten
Stemmen: 3
Score: 4.67
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier
  2. Mix alle ingrediënten in een kom goed door elkaar; schep met een flinke lepel beslag uit de kom op het bakpapier en gebruik de lepel om een mooie ronde vorm te maken (maak ze zo groot als je wilt)
  3. Zet vervolgens zo’n 10 minuten in de oven en houd het bakproces in de gaten: ze kunnen snel te bruin worden!
  4. Laat de eierkoeken afkoelen en dan: lekker smullen!
Notities

Bron: Lekkeretenmetlinda.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |