Recept afdrukken
Salade van bietjes, linzen, walnoten en geitenkaas
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Keuken Hollands
Prep Time 10 minuten
Servings
personen
Ingredients
Keuken Hollands
Prep Time 10 minuten
Servings
personen
Ingredients
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructions
  1. Laat de linzen uitlekken en spoel onder koud stromend water
  2. Hak de walnoten grof en snijd de dille fijn
  3. Halveer de limoen en pers de vrucht uit
  4. Meng de linzen met de dille, het limoensap, de biet en olijfolie en breng op smaak met vers gemalen zwarte peper en eventueel Himalaya zout
  5. Verkruimel de geitenkaas erover en garneer met de walnoten
Recipe Notes

Tip: Eet je lactosevrij? Laat de geitenkaas dan weg of vervang deze door een lactosevrije variant!

Bron: Allerhande

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |