Recept afdrukken
Zalm met kruidige tomatensaus
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Diner
Keuken Hollands
Prep Time 30 minuten
Servings
personen
Maaltijd Diner
Keuken Hollands
Prep Time 30 minuten
Servings
personen
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructions
  1. Snijd de kurkuma, gember en knoflookteentjes fijn en stoof een minuut aan op een zacht vuurtje in flink wat kokosolie. Snijd de tomaten in plakjes, voeg de helft ervan toe en kruid met peper en zout. Leg het deksel op de pan en laat 5 minuten stoven, roer regelmatig om
  2. Haal het deksel van de pan, voeg de rest van de tomaten toe en laat nog 5 minuten verder stoven
  3. Leg de zalmfilets in een ovenschaal. Strooi er de tijm over, kruid met zwarte peper en giet er een scheut olijfolie over. Zet 5 minuten in een oven van 200 graden Celsius. Het is de bedoeling dat de zalm binnenin half rauw blijft
  4. Snijd de bladpeterselie grof en voeg 3/4 ervan toe aan de tomatensaus
  5. Lepel de saus op het bord en leg de zalm ernaast
  6. Maak af met de rest van de peterselie en wat olijfolie
Recipe Notes

Bron: boek Gezond van Kop tot Teen van Ralph Moorman e.a.

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |