Tomaten notentaart

Altijd fijn, een recept die je van tevoren klaar kan maken, in de koelkast kan bewaren en dan uren later in de oven bakken. Als je weinig tijd hebt aan het einde van de dag, dan is zo’n recept een uitkomst! En vooral als het recept ook nog eens lekker en gezond is. Eet smakelijk!

Tomaten notentaart
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
4 personen 45 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 45 minuten
Tomaten notentaart
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
4 personen 45 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 45 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
  1. Snijd de tomaten en de ui klein
  2. Doe de losgeklopte eieren erbij en voeg de gemalen gemengde noten, het boekweitmeel, de gesneden peterselie en de kruiden toe
  3. Bekleed een kleine, lage en ronde ovenschaal/taarvorm (doorsnede 20 cm) met bakpapier en vul de vorm met het mengsel
  4. Leg hier als laatste hier en daar een beetje roomboter op
  5. Bak de taart in 30 minuten in de oven op 180 graden
Notities

Tip: dit gerecht kan zowel warm als koud gegeten worden

Bron: Recepten van Ralph

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Please Login to Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.