Tonijnburger (evt. met dip)


We hebben niet elke dag vlees nodig. Variëren met vleesvrije dagen en met visdagen behoort echt tot een van de voorwaarden van een gezonde leefstijl. Deze tonijnburger kan vlees prima vervangen!

Tonijnburger
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
2 personen 15 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 15 minuten
Tonijnburger
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
2 personen 15 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 15 minuten
Ingrediënten
Dip
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
  1. Meng de mayonaise, basilicum, citroenrasp en wijnazijn in een kommetje door elkaar; klop het goed met een garde door elkaar. Let op: wil je de dip wat fijner van structuur, gebruik dan de staafmixer
  2. Klop de eieren los en meng met de uitgelekte tonijn, quinoa vlokken, bieslook, zout en peper; meng alles goed door elkaar en vorm er 4 mooie burgers van
  3. Verhit een klein beetje kokosolie in een koekenpan en bak de tonijnburgers goudbruin aan beide kanten
  4. Serveer de tonijnburgers eventueel met de frisse basilicum dip
Notities

Bron: leukerecepten.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Please Login to Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.