Zeebaars met bloemkoolpuree


Ik ben gek op vis! Zolang er maar geen koppen en ogen aanzitten… Gelukkig is de visboer zo vriendelijk om de kop eraf te halen. Zo ook met zeebaars: een heerlijke vis rijk aan nutriënten en onmisbaar in een gevarieerd menu. Eet smakelijk!

Zeebaars met bloemkoolpuree
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
2 personen 30 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 30 minuten
Zeebaars met bloemkoolpuree
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties Prep Tijd
2 personen 30 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 30 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
  1. Snijd de bloemkool in roosjes, zet ze voor de helft onder water, giet er een scheut olijfolie bij en kook gaar
  2. Bak de zeebaarsfilet aan in roomboter of kokosolie, te beginnen aan de velkant, en kruid met peper en zout
  3. Pof de pompoenpitten in een klontje boter en kruid met peper en zout
  4. Giet het water van de bloemkool af en zet de pan weer op het vuur. Giet er een flinke scheut olijfolie over, kruid met een grote eetlepel ras el kanoet en wat peper en zout. Stamp de bloemkool tot puree
  5. Verdeel wat rucola op de borden en schep er de bloemkoolpuree op
  6. Strooi de gepofte pompoenpitten erover, leg de zeebaars er bovenop en maak af met wat olijfolie
Notities

Bron: boek 'Gezond van Kop tot Teen' van Ralph Moorman e.a.

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Please Login to Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.