Zoete aardappel stamppot

Zoete aardappel bevat een hoge concentratie van complexe koolhydraten en lage glycemische waarde. Ook zit het boordevol vezels. Een super gezonde basis voor een stamppot dus!

Zoete aardappel stamppot
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Zoete aardappel stamppot
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept afdrukken
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Eenheden:
Instructies
  1. Kook de zoete aardappelen in een kookpan met ruim water met zout in 10 minuten gaar
  2. Giet af en stamp de aardappelen met een aardappelstamper tot een grove puree
  3. Verhit ondertussen in een koekenpan de kokosolie; fruit de ui en knoflook zo'n 5 minuten tot ze zacht zijn
  4. Voeg de spinazie toe en laat de blaadjes in 3 minuten slinken
  5. Voeg de bonen en zongedroogde tomaatjes toe en warm enkele minuten mee
  6. Meng het bonenmengsel door de zoete aardappelpuree en breng op smaak met peper en zout
Notities

Tip: je kan eventueel bij het serveren wat stilton (blauwader kaas) erover heen brokkelen

Bron: "In perfecte conditie" van Ellen Hoog

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |

Please Login to Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.