Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
Week de dadels in water, ongeveer 20 minuten (maar langer mag ook)
Verwarm de oven voor op 180 graden en ga ondertussen aan de slag met het raspen van de courgette
Bekleed een ovenschaal of bakblik met bakpapier
Meng de dadels, zonnebloemolie en eieren in een blender of keukenmachine
Voeg daar vervolgens het amandelmeel, de cacao, snuf zeezout (of himalaya zout) en bakpoeder aan toe en zet de blender/keukenmachine nogmaals aan tot het goed vermengd is
Roer ten slotte de courgette en walnoten erdoor (of pulseer een paar keer met de keukenmachine, maar let op: hak de walnoten niet te fijn!)
Stort het mengsel in het bakblik en zet in de oven voor circa 30 minuten
Laat de brownies ongeveer 10 minuten afkoelen IN de oven en haal ze er daarna uit
Haal de brownies uit het bakblik en laat op een rooster wat afkoelen
Vervolgens kan je aan de slag met de decoraties: smeer de brownies vol met gesmolten chocolade en bestrooi de randen (of de hele brownie) met wat geraspte kokos