Recept afdrukken
Glutenvrije pepernoten
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Keuken Hollands
Porties
Ingrediënten
Keuken Hollands
Porties
Ingrediënten
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 160 graden
  2. Meng de droge ingrediënten (zout, wijnsteenzuur bakpoeder, speculaaskruiden, basterdsuiker en broodmix)
  3. Kneed de boter en eierdooier hier goed doorheen; voeg een beetje amandelmelk toe aan het deeg tot het soepel is
  4. Bekleed de bakplaat met bakpapier; maak van het deeg kleine balletjes, leg ze op de bakplaat en druk ze iets plat
  5. Bak ze in de oven in 15 minuten gaar en lichtbruin
Notities

Bron: De Feestdagencoach van Ralph Moorman

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |