Recept afdrukken
Ontbijtcake
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Ontbijt, Taart, Tussendoor
Keuken Hollands
Porties
stuks
Maaltijd Ontbijt, Taart, Tussendoor
Keuken Hollands
Porties
stuks
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 170 graden
  2. Prak de bananen in een kom; voeg de eieren toe en mix met een garde of mixer in ongeveer 1 minuut tot een luchtig beslag
  3. Verkruimel vervolgens de walnoten. Voeg de walnoten, havermout, rozijnen, kaneel, lijnzaad, eventueel de helft van de honing en een snufje zout toe aan het beslag en roer door
  4. Schenk het beslag in een kleine ovenschaal of cakevorm met bakpapier en bak de ontbijtcake in 25 – 30 minuten goudbruin in de oven. Test of de ontbijtcake gaar is door er met een satéprikker in te prikken. Als deze er droog uitkomt dan is de ontbijtcake gaar. Haal de cake uit de vorm en besprenkel eventueel met de overige honing
Notities

Bron: HelloFresh

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |