Recept afdrukken
Scrambled eggs met gerookte zalm en tuinkers
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Ontbijt
Keuken Europa, Hollands
Prep Tijd 10 minuten
Porties
persoon
Ingrediënten
Maaltijd Ontbijt
Keuken Europa, Hollands
Prep Tijd 10 minuten
Porties
persoon
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Breek de eieren boven een kom en voeg hier de melk aan toe; klop met een garde los en luchtig
  2. Smelt de kokosolie in een koekenpan op laag vuur en schenk het eimengsel in de pan; roer direct met een houten spatel stevig over de bodem van de pan
  3. Voeg als het ei begint te stollen en er losse stukjes ei ontstaan, de zalm en tuinkers toe
  4. Bak het eimengsel tot het gestold is maar nog wel zacht en vochtig
  5. Verdeel de scrambled eggs over de crackers of het YAM brood en breng op smaak met zout en peper
Notities

Nb. Op de foto zie je roggebrood afgebeeld; deze vervang ik volgens het HF principe met glutenvrije crackers of YAM brood

Bron: “In perfecte conditie” van Ellen Hoog

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |