Recept afdrukken
Avocado-chocoladetaart
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Taart, Vegan
Keuken Hollands
Prep Tijd 1 uur
Porties
stukken
Ingrediënten
Maaltijd Taart, Vegan
Keuken Hollands
Prep Tijd 1 uur
Porties
stukken
Ingrediënten
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. maal de noten fijn met de fijnsnijder van de staafmixer of met een goede blender
  2. doe ditzelfde met de vijgen
  3. voeg in een schaal de fijngesneden noten en vijgen met de gesmolten kokosolie samen, schep door elkaar met een lepel
  4. bedek de bodem en zijkant van de taartvorm met bakpapier
  5. leg het noten/vijgenmengsel erin en druk dit stevig aan met de achterkant van een lepel, zet vervolgens weg in de koelkast
  6. laat de chocolade rustig au bain-marie smelten
  7. ondertussen pureer je het vruchtvlees van de avocado’s (pit eruit, schil eraf) met de staafmixer, en voeg je er een beetje limoensap aan toe
  8. meng de gesmolten chocolade met de avocadopuree
  9. giet vervolgens het chocolade/avocadomengsel over de notenbodem in de taartvorm
  10. laat minstens 20 minuten in de koelkast afkoelen (en stijven)
  11. haal de taart vlak voor het serveren uit de koelkast en verwijder eerst de rand van de vorm, daarna de bodem en tot slot het bakpapier van de bodem. Eet smakelijk!
Notities

Bron: VROUW Magazine

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |