Recept afdrukken
Boerenkoolomelet met zoete paprika
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Lunch
Keuken Europa, Hollands
Prep Time 20 minuten
Servings
persoon
Ingredients
Maaltijd Lunch
Keuken Europa, Hollands
Prep Time 20 minuten
Servings
persoon
Ingredients
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructions
  1. Verhit in een iet te grote koekenpan 1 el kokosolie en fruit hierin de lente-ui 2 minuten tot deze zacht is
  2. Voeg de boerenkool en puntpaprika toe en bak op matig vuur zo’n 5 minuten mee, totdat de bladeren frisgroen kleuren en wat zachter zijn
  3. Breek de eieren boven een grote kom; klop ze met een garde los en luchtig
  4. Voeg de gebakken groente toe en roer door de eieren; breng op smaak met zout en peper
  5. Verhit de resterende kokosolie in de koekenpan; schenk het eimengsel in de pan en bak de omelet op matig vuur in 5 minuten gaar. Keer halverwege om, gebruik hiervoor een spatel
  6. Leg de YAM boterhammen op een bord en verdeel de omelet met de spatel in 2 gelijke stukken; leg ze op het brood
Recipe Notes

Bron: “In perfecte conditie” van Ellen Hoog

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |