Recept afdrukken
Chili con pollo
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Prep Tijd 30 minuten
Porties
personen
Prep Tijd 30 minuten
Porties
personen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Snipper de ui, snijd de paprika in blokjes en rasp de wortel
  2. Zet een hapjespan op het vuur en smelt hierin een theelepel extra vierge kokosolie
  3. Bak hierin de kip aan en voeg daarna de Mexicaanse kruiden, paprika en wortel toe; Roer alles goed door en laat het een paar minuten bakken
  4. Voeg de passata toe en laat het op zacht vuur een paar minuten pruttelen
  5. Spoel ondertussen de kidneybonen af in een vergiet; doe deze vervolgens in de pan en laat het geheel nog circa 10 minuten zachtjes pruttelen
  6. Was ondertussen de komkommer en snijd deze in dunne plakjes
  7. Voeg tenslotte naar smaak nog zout en peper toe
Notities

Tip: serveer met een beetje zilvervliesrijst

Bron: wintermagazine Fittergy ‘The Vegan Switch’

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |