Recept afdrukken
Courgetti met kip en pesto
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Diner
Keuken Italiaans
Prep Tijd 25 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Diner
Keuken Italiaans
Prep Tijd 25 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Snijd de broccoli in roosjes en kook deze vervolgens in kokend water binnen 6-8 minuten gaar
  2. Kruid ondertussen de kipfilet à la minute met je favoriete kruidenmix
  3. Plaats de kipfilet in een ingevette koekenpan en bak de filets in 5-6 minuten boven een middelhoog vuur gaar
  4. Snijd de kipfilet na het bakken in blokjes
  5. Giet, wanneer de broccoliroosjes gaar zijn, het overtollige water uit de pan
  6. Verwarm nu in de koekenpan 2 el kokosolie en voeg de courgette spaghetti toe; bak de courgetti 2 minuten en voeg dan de pesto, broccoli en kip toe
  7. Roer alles goed door elkaar en bak nog eens 2-3 minuten, totdat alles in de pan goed warm is
  8. Verdeel de inhoud van de pan over 4 borden en garneer met pijnboompitten, Parmezaanse kaas, cherrytomaten en rucola
Notities

Tip: Maak je pesto zelf, zie hier het recept

Bron: Lowcarbchef.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |