Recept afdrukken
Garnalencurry
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Diner
Keuken Azië
Prep Tijd 15 minuten of:
Kook Tijd 30 minuten met oventijd
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Diner
Keuken Azië
Prep Tijd 15 minuten of:
Kook Tijd 30 minuten met oventijd
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Verhit de olie in een wok en bak de knoflook, gember en rode peper zachtjes glazig
  2. Voeg de in blokjes gesneden courgette toe en bak voor 3 minuten mee
  3. Bak het kerriepoeder en kurkuma 1 minuut zachtjes mee
  4. Schep de garnalen en de bosuitjes erdoor en roerbak 1-2 minuten op matig tot hoog vuur
  5. Roer de kokosmelk erdoor met limoensap en laat het gerecht nog 2-3 minuten heel zachtjes sudderen
  6. Garneer met de fijngehakte koriander
Notities

Tip 1: Lust je geen garnalen of vis? Gebruik dan stukjes kipfilet
Tip 2: Eet je liever geen vis? Laat dan de garnalen weg en voeg daarvoor in de plaats 200 gram zeekraal toe
Tip 3: Lekker met zilvervliesrijst!

 

Bron: Culicool.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |