Recept afdrukken
Gevulde paprika met tonijn
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Diner
Keuken Hollands
Prep Tijd 30 minuten (waarvan 25 minuten oventijd)
Porties
personen
Maaltijd Diner
Keuken Hollands
Prep Tijd 30 minuten (waarvan 25 minuten oventijd)
Porties
personen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Verwarm de oven op 180 graden
  2. Haal de bovenkant van paprika eraf, zodat je een deksel met een steeltje krijgt
  3. Snipper de rode ui en snij de ansjovis en zongedroogde tomaten klein
  4. Voeg de tonijn, rode ui, kappertjes,ansjovis, zongedroogde tomaat in een kom en meng het goed door elkaar. Voeg om het wat smeuïger te maken nog wat olijfolie of de olie van de zongedroogde tomaat toe. Breng het eventueel op smaak met peper. (Zout is niet nodig, de ansjovis zijn al zout genoeg!) Vul de paprika’s met het tonijnmengsel en zet de deksel erop. Zet ze voor 25 minuten in de oven
  5. Eenmaal uit de oven, leg op een bord rucola en zet daar de paprika op
Notities

Tip 1: laat de tonijn weg en voeg 250 gram champignons en 1 ui toe; snij dit fijn of maal dit fijn in een keukenmachine

Tip 2: om de ansjovis te vervangen, kun je eventueel kappertjes en zeekraal toevoegen. Zeekraal is lekker zout en kappertjes hebben een lekker zuurtje. Plus zeekraal zit vol met jodium!

Tip 3: voeg een koolhydratenbron toe, bijvoorbeeld zilvervliesrijst, zoete aardappel uit de oven of (glutenvrije) pasta

Bron: Culicool.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |