Recept afdrukken
Glutenvrije aspergequiche met parmaham
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Diner
Keuken Hollands
Prep Time 20 minuten
Cook Time 40 minuten
Servings
personen
Ingredients
Bodem:
Vulling:
Maaltijd Diner
Keuken Hollands
Prep Time 20 minuten
Cook Time 40 minuten
Servings
personen
Ingredients
Bodem:
Vulling:
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructions
  1. Verwarm de oven voor tot 175 graden en vet een taartvorm in met wat kokosolie (voor deze quiche gebruik je een vorm met een doorsnede van ongeveer 18 tot 20 cm)
  2. Meng in een kom de ingrediënten voor de bodem door elkaar tot zich een deeg vormt
  3. Verdeel het deeg over de taartvorm, druk het stevig aan en vorm opstaande randjes
  4. Bak de taartbodem 10 minuten voor in de oven
  5. Verdeel vervolgens de aspergetips en parmaham over de taartbodem
  6. Klop de eieren op met peper en zout en schenk dit op de asperges en ham
  7. Bestrooi met de bieslook
  8. Bak de quiche in 40 minuten gaar
Recipe Notes

Bron: eetpaleo.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |