Recept afdrukken
Glutenvrije broodstengels
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Bijgerechten
Keyword Griekse yoghurt
Prep Time 30 minuten
Servings
stengels
Maaltijd Bijgerechten
Keyword Griekse yoghurt
Prep Time 30 minuten
Servings
stengels
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructions
  1. Verwarm de oven voor op 220° C
  2. Meng de yoghurt, het glutenvrije meel mengsel, bakpoeder en het zout in een grote kom tot het een deeg vormt
  3. Strooi wat bloem op een oppervlak (bijvoorbeeld je aanrecht) van zo’n 20 cm doorsnede en kneed het deeg in een taartvorm, welke je vervolgens in 6 gelijke taartstukken snijd (elk taartstuk staat voor één broodstengel)
  4. Neem telkens één taartstuk die je rolt tot een broodstengel; de stengels leg je naast elkaar op een met bakpapier bekleedde ovenplaat
  5. Meng de olie- en Italiaanse kruiden in een kleine kom en smeer dit oliemengsel met een keukenkwastje over alle stengels
  6. Bak de stengels gedurende 15 minuten in de oven, eigenlijk net zo lang tot ze bruin beginnen te worden
Recipe Notes

Bron: Tasty.co

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |