Komkommer met geitenkaas hapje

Een gezonde en lekker frisse snack voor tijdens een gezellige avond! Komkommer met geitenkaas hapje Votes: 0 Rating: 0 You: Rate this recipe! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Select Course to Add: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan MaaltijdBijgerechten, Feestdagen KeukenEuropa Servings Prep Time 10 hapjes 15 minuten Servings Prep Time 10

Geroosterde kikkererwten

Kikkererwten zijn veelzijdige peulvruchten. Je kan ze weken, roosteren, koken, poffen en je kan ze gebruiken voor het avondeten, in salades of lekker als tussendoortje. Met dit recept maak je geroosterde kikkererwten, een super makkelijk, lekker en gezonde snack voor tussendoor of op een feestje! Geroosterde kikkererwten Votes: 0 Rating: 0 You: Rate this recipe! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan

Gezonde frambozenjam

Jam uit de supermarkt zit doorgaans boordevol suiker en onnodige toevoegingen. Véél lekkerder is als je je jam zelf maakt. Dit recept is in een handomdraai gemaakt, is gezond en superlekker! Gezonde frambozenjam Votes: 0 Rating: 0 You: Rate this recipe! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Select Course to Add: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit recept is toegevoegd aan

Ajvar

Ken je ajvar al? Een mengeling van o.a. paprika en aubergine afkomstig uit Joegoslavië. Sommige supermarkten verkopen het al in de winkel, als kant-en-klare saus. Liever maken we dit natuurlijk zelf, zonder onnodige en ongezonde toevoegingen. Je bent er even mee bezig, maar gelukkig hoef je niet de hele tijd bij het bakproces te blijven en kan je ondertussen lekker wat anders doen! Ajvar Votes: 1 Rating: 5 You: Rate

Pilav met tonijn

Pilav is een (bij)gerecht uit het Midden-Oosten, Perzië, India en Centraal Azië, bestaande uit een graansoort, meestal rijst, die eerst wordt gefruit in olie en vervolgens onder toevoegen van bouillon gaar wordt gesmoord, afhankelijk van de landstreek met bepaalde kruiden, groenten, peulvruchten en vlees. Je kan dus eindeloos variëren met dit heerlijke gerecht, dat ook nog eens makkelijk te bereiden is. Pilav met tonijn Votes: 0 Rating: 0 You: Rate this