Glutenvrije broodstengels

Met een broodstengel heerlijk hengelen in een bakje tzatziki… hmmmm dat is en blijft verrukkelijk. Helaas zijn de stengels in de winkel vrijwel altijd voorzien van de ongewenste gluten. Maar gelukkig hebben we nu een geweldig recept waarbij je met slechts 4 ingrediënten (!) heerlijke broodstengels maakt! GLUTENVRIJ! En misschien net zo belangrijk: in een handomdraai tover je ze op tafel. Bon appetit! Glutenvrije broodstengels Stemmen: 0 Score: 0 Jij:

Rozijnenbrood met appel

Een heerlijke variatie op onder andere bananenbrood, welke je ook nog eens op een feestelijke tafel kan zetten (bijvoorbeeld met kerst). Maar zelfs als tussendoortje kan dit brood gebruikt worden! Rozijnenbrood met appel Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Kies een Gang om toe te voegen: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit

Bloemkoolpuree

Een heerlijke variant op alle andere soorten puree! En wat nu zo mooi is, hiermee krijg je ook nog eens extra groente binnen bovenop je dagelijkse minimaal 400 gram groenten. En als je doet aan koolhydraatbeperking dan is dit recept een absolute aanrader! Bloemkoolpuree Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk

Bloemkoolrijst

Bloemkool is veel veelzijdiger dan vele mensen denken. Naast gekookte bloemkool, bestaan er ook heerlijke recepten voor bloemkoolpuree alsook voor bloemkoolrijst! Beide simpel om te maken en ook nog eens supergezond :-). Bloemkoolrijst Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan: Kies een Gang om toe te voegen: OntbijtTussendoor1LunchTussendoor2DinerTussendoor3 Dit

Pastinaakpuree met tijm

Van Pastinaak wordt vaak een soepje gemaakt, maar een puree is ook echt heerlijk. Weer eens iets anders dan met alleen aardappel en wat zoeter. De hoge GI waarde in de aardappel wordt gecompenseerd door de nutriënten van de pastinaak. Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor de bataat (zoete aardappel) in plaats van voor de gewone aardappel. Pastinaakpuree met tijm Stemmen: 0 Score: 0 Jij: Stem op dit recept! Recept afdrukken Voeg