Recept afdrukken
Glutenvrije ontbijtkoek
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Tussendoor, Vegan
Keuken Hollands
Porties
ontbijtkoek
Maaltijd Tussendoor, Vegan
Keuken Hollands
Porties
ontbijtkoek
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Doe 2 eetlepels lijnzaad in een kommetje en voeg 6 eetlepels water toen; laat even rusten
  3. Meng in de deegkom het amandelmeel met het boekweitmeel en schep goed door
  4. Voeg nu de honing, appelstroop en kokosbloesemsuiker toe. Schenk de melk bij het mengsel en voeg de koekkruiden (of de geraspte biologische sinaasappelschil) toe
  5. Doe als laatste ook de lijnzaad (die nu wat gelei-achtig is geworden) bij het beslag en schep goed door
  6. Als laatste doe je de bakpoeder bij het beslag
  7. Bekleed het cakeblik met bakpapier en schenk het beslag in de vorm; zet de ontbijtkoek in de warme oven en bak in ongeveer 40 minuten gaar en mooi bruin
Notities

Bron: MindYourFeed.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |