Recept afdrukken
Glutenvrije ontbijtmuffins
Stemmen: 4
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Ontbijt, Tussendoor
Keuken Hollands
Prep Tijd 40 minuten
Porties
stuks
Ingrediënten
Maaltijd Ontbijt, Tussendoor
Keuken Hollands
Prep Tijd 40 minuten
Porties
stuks
Ingrediënten
Stemmen: 4
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Verwarm de oven op 180 graden
  2. Doe de havermout en bananen samen in de keukenmachine en maal fijn
  3. Schep in een kom en voeg de eieren, sojamelk, kaneel en bakpoeder toe
  4. Roer goed door elkaar met een garde
  5. Hak de hazelnoten fijn en voeg samen met de rozijnen toe aan het beslag; roer dan nog een keer goed door
  6. Pak er een bakblik voor muffins bij en vul de muffin vormpjes met het beslag
  7. Schuif in de oven en bak in 30 minuten gaar
  8. Haal de muffins uit de oven en laat even afkoelen
Notities

Tip: doe er ook eens wat vers rood fruit in, mjammie!

Bron: www.doemijglutenvrij.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |