Recept afdrukken
Havermout-kaneelkoekjes
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Tussendoor, Vegan
Keuken Hollands
Prep Tijd 50 minuten
Porties
koekjes (afhankelijk van grootte)
Ingrediënten
Maaltijd Tussendoor, Vegan
Keuken Hollands
Prep Tijd 50 minuten
Porties
koekjes (afhankelijk van grootte)
Ingrediënten
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180°C
  2. Bekleed een bakblik met bakpapier
  3. Hak de noten fijn
  4. Pel de bananen en prak ze tot pulp; voeg hier de vanille aan toe
  5. Meng de havermout en de noten door de bananenpulp en meng er de helft van het kaneel door (als je het te dik vindt worden, voeg dan eventueel wat pure cranberrysap toe)
  6. Verspreid het deeg over de bakplaat (dit gaat het beste met de achterkant van een natte lepel); bestuif de plaat vervolgens met de rest van het kaneel
  7. Bak de koekjes in circa 30 min. goudbruin en gaar; snijd vervolgens de lauwe koek in stukken
Notities

Tip: voor de variatie kan je ook rozijnen, pompoenpitten of pistachenoten toevoegen aan het recept