Recept afdrukken
Italiaanse boerenomelet
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Diner
Keuken Italiaans
Prep Tijd 30 minuten
Porties
personen
Maaltijd Diner
Keuken Italiaans
Prep Tijd 30 minuten
Porties
personen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Klop de eieren los met de pesto; giet de helft van het mengsel in een pan met een beetje kokosolie, bak lichtbruin aan de onderzijde en wacht tot de bovenzijde grotendeels gestold is
  2. Draai de omelet dan voorzichtig om en bak ook de andere zijde; herhaal dit met de andere helft van het mengsel
  3. Snijd ondertussen de paprika en courgette in blokjes; bak deze in een andere pan een paar minuutjes. Voeg dan de Italiaanse kruiden toe
  4. Snijd de tomaatjes in vieren en voeg op het laatst toe aan de groenten
  5. Leg een pesto omelet op een bord, schep wat van het groentemengsel erop. Klap dan dubbel en garneer met Parmezaanse kaas, basilicum en pijnboompitten
Notities

Bron: leukerecepten.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |