Recept afdrukken
Italiaanse broccolistamppot
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Maaltijd Diner
Keuken Hollands
Prep Tijd 25 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Diner
Keuken Hollands
Prep Tijd 25 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg toe aan jouw Persoonlijk Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan jouw Persoonlijk Menu Plan
Voeg toe aan MijnBoodschappenlijst
Dit recept zit nu in MijnBoodschappenlijst
Instructies
  1. Schil de aardappels en kook ze in water met de helft van het bouillonblokje in ongeveer 20 minuten gaar
  2. Maak de broccoli schoon snij in roosjes; kook in water met de ander helft van het bouillonblokjes gaar
  3. Dep de zongedroogde tomaten droog en hak in kleine stukjes
  4. Snij de gerookte kipfilet in blokjes of reepjes
  5. Giet de aardappels af, maar bewaar een deel van het kookvocht; voeg dan de boter en Italiaanse kruiden toe aan de aardappels en stamp er een puree van. Gebruik (een deel van) het bewaarde kookvocht om te voorkomen dat de puree te droog wordt
  6. Giet de broccoli af en stamp dit door de aardappels heen (je kunt zelf bepalen hoe grof of fijn je de broccoli wilt hebben)
  7. Roer tot slot de gerookte kip en zongedroogde tomaat door de stamppot; proef even en voeg naar smaak nog wat peper en eventueel zout toe
  8. Schep de stamppot op en garneer met een paar kleine basilicumblaadjes
Notities

Bron: Projectgezond.nl

| www.fitwithness.nl | info@fitwithness.nl | +31 6 52 61 41 83 |